جلسه توجیهی دانشجویان جدید الورود پیام نور گز
زمان: سه‌شنبه 17 مهر 1397
مكان:
درتاریخ 15 مهر1397 مراسم استقبال از دانشجویان ورودی سال 1397 پیام نور گز  طی  دونوبت  صبح و بعد اظهر برگزار شد .برنامه های  مراسم شامل -تلاوت  قران ، پخش  سرود ملی ، سرود دانشگاه پیام نور ، خوش آمدگوئی  رئیس محترم دانشگاه پیام نور گز  جناب اقای دکتر عسکرانی و معرفی  کلی  پیام نور ، آشنائی با نظام آموزشی دانشگاه پیام نور (  آشنائی با سیستم گلستان ، نحوه انتخاب واحد ، برگزاری  کلاسها ، میان ترم و پایان ترم ،و قوانین و مقررات اموزشی  و انضباطی  و......توسط رئیس آموزش  جناب آقای  نوروز،آشنایی با چگونگی  پرداخت شهریه  ، تسهیلات وام دانشجوئی  ، وام انصار  ، وام صندوق  رفاه ،وام بنیاد علوی ونکات حراستی  و امورفرهنگی توسط مدیر اداری مالی  و حراست  جناب آقای  حکیمیان ، نمایش کلیپهای مناسبتی  ،بیانات مقام معظم رهبری .
همچنین  درحین برگزاری  مراسم  ضمن توزیع  بسته های اموزشی و فرهنگی  که توسط جناب اقای  قاسمی  مسئول فرهنگی و کارپردازی  همچنین بسیج دانشجوئی تهیه شده بود  از  کلیه  حضار و دانشجویان  پذیرائی شد