1402/9/8 چهارشنبه
یادآوری نکاتی که در طول برگزاری امتحانات باید دانشجویان محترم رعایت نمایند-نکاتی از ائین نامه انظباطی امتحانات پایان ترم روی فایلها ی زیر کلیک کنید توجه مهم: آزمون های دروس تخصصی و غیر عمومی به صورت حضوری درمحل حوزه امتحانی دانشگاه برگزار می شود و آزمون های پایان ترم دروس عمومی بصورت مجازی برگزار می گردد. لطفا فایل های زیر متن را هم مطالعه نمائید

.

1-رعایت حجاب و پوشش مناسب مطابق با آئین نامه ابلاغی.از ورود دانشجویانی که حجاب و پوشش مناسبی ندارند،به حوزه امتحانی جلوگیری می شود.
2- همراه داشتن کارت دانشجویی و کارت آزمون( گزارش ۴۲۸ سامانه گلستان )هنگام ورود به حوزه امتحانی (باپرداخت شهریه باقی مانده قبل از شروع امتحانات گزارش 428ازگلستان اخذشود)
3- حضور در محل برگزاری آزمون دانشگاه پیام نور گزبرخوار حداقل ۳۰ دقیقه قبل از شروع امتحان
4- خودداری  از آوردن کتاب ، جزوه ، یادداشت ، هندزفری ،تلفن همراه و هرگونه وسیله الکترونیکی دیگر به حوزه امتحانی(  موبایل و کیف وجزوه خودرا قبل از ورود به حوزه امتحانی به دفترامانات دانشگاه بسپارید).حتما"مداد مشکی، پاکن و خودکار همراه داشته باشید.
5-  مشاهده شماره صندلی اعلام شده  در تابلواعلانات جنب درب ورودی حوزه و ورودبه  محل حوزه و استقرار در صندلی طبق شماره صندلی اعلام شده. برای هر آزمون شماره صندلی جداگانه ای اعلام می شود .دانشجویانی که همزمان دوامتحان دارند قبل از شروع جلسه به مراقب جلسه اطلاع دهد.
6-تطبیق مشخصات خود با مندرجات پاسخنامه و تکمیل و امضای کادر پایین پاسخنامه  (سمت راست )با خودکار آبی. درصورتیکه پاسخنامه مربوط به شما نباشد سریعاٌ به مراقب جلسه اطلاع دهید.
7-پس از دریافت سوالات ،حتماً مندرجات  سربرگ سوالات (نام درس ،کددرس، تعداد سوالات ،مدت زمان پاسخگویی، ، تستی وتشریحی .
8-کد سری سوال و...)را بررسی و چک نمائید درصورت مغایرت سریعا" به مراقب جلسه اطلاع داده شود

.

9- به سوالات تستی صرفا ً با مداد مشکی نرم  و به سوالات تشریحی با خودکارپاسخ داده شود.
10-ازمخدوش نمودن پاسخنامه وپاک کردن مکرر جداٌ پرهیز شود . پاسخنامه مخدوش توسط دستگاه علامت خوان خوانده نمی شود.
11-لیست و حضور وغیاب که توسط مراقب جلسه ارائه می گردد را صرفا با خودکار امضا گردد.درصورت عدم امضا غیبت محسوب شده و پاسخنامه قرائت نمی گردد.
12- دانشجویان موظفند بعد از پایان زمان آزمون سئوالات و پاسخنامه را تحویل مراقب داده و سریعا از حوزه امتحانی خارج شوند.
13-درصورت اشکال درسوالات ویا خارج از سرفصل بودن آن ، حداکثر پس از سه روز از برگزاری آزمون به مدت یک هفته اعتراض خود را به سئوالات درسامانه گلستان به آدرس http:٫٫reg.pnu.ac.ir ثبت گردد.اعتراض کتبی مورد قبول نمی باشد لذا صرفاً از طریق گلستان اقدام گردد.
                                                                                                                                                            " موفق باشید"
                                                                                                                               "ستاد امتحانات پایان ترم دانشگاه پیام نور واحد گزبرخوار "

فايل هاي مربوطه :
نکاتي از ائين نامه انظباطي امتحانات.pdf420.025 KB